Derfor skal du prøve cupping!


 

√ Trænger din krop til et VIRKELIG effektivt, kærligt spark?

 

√ Det er den mest effektive manuelle metode, jeg som fysioterapeut har oplevet! 

 

√ Det er en god ide at læse hele siden, så du får alle informationer med.

 

 

 

OBS! Cupping indgår automatisk i mine fysioterapeutiske behandlinger. Du booker blot en førstegangskonsultation.

 

 

 

Gitte:


“Jeg har i mange år haft problemer med min ryg. Jeg oplevede for første gang nogensinde, at blive helt smertefri igen efter kun 2 behandlinger med cupping hos Zazia!”

 

 

 

 

 

Hvad gør cupping godt for?


 • Stramt bindevæv
 • Spændte muskler
 • Låste led
 • Restitution
 • Dårligt kredsløb
 • Væskeophobninger/ødemer
 • Stress
 • Træthed
 • Psykiske udfordringer 
 • Supplement til vægttab
 • Detox

 

 

 

 

Louise:


“Jeg er blevet mega klog på min krop og har endelig fået noget konkret, jeg kan træne udfra. Tak, Zazia. Dejlig oplevelse. Jeg har efter besøget haft det så godt. Cupping har godt nok sat gang i kroppen. Tak!”

 

 

 

 

cupping ryg

 

 

 

Hvad kan du forvente?


Cupping er en metode, der kan mærkes, men tilpasses naturligvis din smertetærskel. Du vil opleve lindring allerede første gang og oftest er én til to behandlinger nok. Nogle bruger det som forebyggende behandling og andre til at en decideret kropslig udfordring, der kræver mere opmærksomhed. 

 

Behandlingen er særdeles effektiv, da cupping siges at kunne forbedre kredsløbet i vævet 4 gange så godt, som hvis du udelukkende fik massage! Det betyder, at 15 min. cupping svarer til minimum 1 times massage! Suget/undertrykket løsner for dybe spændinger og affaldsstoffer. Behandlingen hjælper i høj grad din naturlige udrensning i kroppen.

 

 

OBS!


Du vil typisk i løbet af behandlingsdagen føle dig meget træt og muligvis lidt utilpas. Det skyldes alle affaldsstofferne, som er frigjort i kroppen, og som er i gang med at forlade kroppen. Det er derfor vigtigt, at du drikker masser af vand på dagen og i dagene efter.

 

Sørg for ikke at have for mange planer, og giv din krop den mængde ro, den har behov for.  Den dag du får behandling, vil du højest sandsynligt have brug for en lur eller gå tidligere i seng.  Lyt til din krop og giv den en pause, så den arbejder bedst muligt for dig. Hvis du har brug for flere behandlinger, skal der minimum gå 4-7 dage, før du er klar.

 

 

 

 

Julie:


Jeg fik bestilt en tid, egentlig bare for at ville prøve det uden at havde nogle deciderede udfordringer. 

Jeg synes ikke, at det var smertefuldt. Dagen efter var vild! Jeg kunne mærke min krop så meget! Jeg frøs helt vildt og var træt, havde nærmest influenza symptomer. Jeg kunne mærke, hvor meget min krop arbejdede og udrensede. Det viser jo meget godt, at vi har brug for at forebygge og passe på os selv inden vi får symptomer, som får os til at søge hjælp..

På 3. dagen havde jeg ikke fysiske smerter eller symptomer på udrensning. Min psykiske og sårbare tilstand blev derimod forstærket og jeg havde en dag med forløsning og eftertænksomhed. Krop og psyke hænger sammen og det gik her op i en højere enhed. Kroppen er klog! 

Min krop og min nakke føltes super god 4 dage efter! Kan kun anbefale en spændende, ny og kropslig behandling hos Fus. & Terapi – ved Zazia!

 

 

 

 

Hvad er cuppingterapi?


Cuppingterapi er en gammel kendt metode fra den Kinesiske medicin. Behandlingen er vakuumterapi, hvor sugekopper suges fast til din hud. Trykket i sugekopperne justeres til din krop og dit behov. Der skabes et lokal løft af din hud og det underliggende væv i sugekopperne, som skaber særdeles stor kredsløbsforbedring i området.

 

Effekten går derfor dybt, og er særdeles effektiv. Cupperne kan sidde både samme sted under en behandling, eller bevæges frem og tilbage på din hud og de underliggende muskler. Der bruges derfor forskellige teknikker under en behandling:  

 

 • Flashcupping (suget skabes og slippes igen og igen 10-15 gange samme sted og videre til nyt sted)
 • Flowcupping (suget skabes og slippes skiftevis på forskellige områder)
 • Cuppingmassage (kopperne bevæges på din hud via påsmurt olie)
 • Needlecupping (akupunktører tilfører nål inden sug)
 • Firecupping (med ild dannes vakuum i glaskopper)

 

 

Er cupping farligt? 


NEJ – det er ikke farligt. Alle kan bestille et cuppingsæt hjem, men ikke alle har den fornødne baggrundsviden om kroppens anatomi, fysiologi og hvilken påvirkning behandling med cuppingteknikker indebærer. Derfor er det vigtigt, at du vælger en behandler, som kan behandle dig korrekt. 

 

Her kan du se en oversigt over certificerede cupping behandlere i Danmark, som alle er uddannet af Mustafa Ceran, behandler og indehaver af Akuzomas. Du kan læse mere om hans måde at arbejde med cupping på her.

 

 


 

Første gang: 500/600 kr.

Alm. behandling: 450 kr.

Lang behandling: 600 kr.