Hvordan bliver jeg sund?

….uden at få stress!


Ordet sundhed kan næsten være stressende i sig selv! De 2 ting hænger mere sammen, end du tror. Sund livsstil er en kæmpe udfordring for mange. Du bliver bombarderet med viden om sundhed, stress og sygdom. Men du har svært ved at få det til at lykkedes. Du ved, hvad du “burde” gøre. Eller gør du? Du har prøvet igen og igen uden at kunne bibeholde motivationen. Du forstår ikke, hvorfor det kan være svært. For det lykkedes jo for andre…

 

 

 

Har du brug for et kærligt spark?


Få styr på hvad sundhed er, og få en sundere livsstil i balance med resten af dét, som netop dit liv indeholder.  Lær hvad der bremser dig og hvorfor det er svært for dig. Lær at komme videre, ved at kunne gennemskue din egen selvsabotage! Du har brug for at forstå, hvorfor du ikke kan holde fokus, og hvordan du kommer videre. For tanken om, at det aldrig lykkedes, er jo ikke til at holde ud!

 

 

 

Lille øvelse:


Prøv lige at lukke øjnene og mærk grundigt efter,

mens du forestiller dig dét…

At det aldrig bliver bedre….!

At du for altid vil være træt af din tilstand!

Avs!!

 

Prøv så med lukkede øjne at forestille dig helt ind,

at det lykkedes hele vejen –

At DU lykkedes!

At du elsker din tilstand!

♥ Det føles ret godt, ikke? ♥

 

Dén følelse skal du følge!

 

 


 

Guess what?

Sundhed handler om meget andet

end bare løbeture og grøntsager !

…Sagde den lille, glade, tykke Buddha  😀  

 

 

 

Hvorfor skal jeg vælge dig, Zazia?


Dygtige terapeuter med respekt for sit arbejde, har altid arbejdet grundigt med sig selv fysisk og psykisk, inden de kan levere respektfuldt, meningsfuldt og professionelt til andre.

 

Jeg har analyseret min egen tilgang til tingene. Jeg har studeret min måde at handle på. Jeg har gransket min adfærd, reaktionsmønstre og følelser helt i bund! (Iøvrigt stopper arbejdet i en eller anden grad aldrig)

 

Derfor trak jeg i en lang, virkelig lang periode, stikket, for netop at finde balancen i alt dét jeg vil. Det er blandt andet én af grundene til, at jeg har efteruddannet mig til Tankefeltterapeut.

 

Min sundhedshistorie rummer alt fra at smide 25 kg 3 gange på grund af 3 graviditeter, pulverkure, diæter, meget hård træning til at sove sit liv væk, spise bunker af sukker, ikke at kunne overskue en dyt og ikke kunne finde mening med en skid! Hele vejen med op- og nedture har jeg gået, med erfaringer fra den ene ende af skalaen til den anden. Læringen har givet mig styr på mine prioriteringer og konsekvenser af adfærd.

 

Status er, at jeg ejer og driver et motionsenter, med plads til glade mennesker 😉 Jeg rådgiver kunder i at balancere sundhed med resten af deres liv. Jeg lever ikke helligt. Jeg nyder sunde vaner, men bestemt også usunde vaner. For at komme dertil, skal der først arbejdes med noget andet end muskler!  

 

 

vægttab

 

 

 

 Få mine bedste tips til et sundere liv her!

 


 

 

Louise:

“Vil give min varmeste anbefaling til Zazia. Hun er dygtig og yder sit bedste med at finde den bedste løsning, der også passer dig på sigt. Hun giver sig god tid til den enkelte kunde og giver gode forklaringer. Hun er fyldt med gode råd angående motion, kost og helbred. Man føler sig i centrum, når man er i hendes kyndige hænder. En lækker oplevelse at komme i hendes lille hyggelige klinik.”

 

 

Hvad kræver det?


Nogle skal have et mindre skub med få lavpraktiske værktøjer. Nogle har brug for at samle op indimellem. For at få læsset af. Få støtte. Få indsigt. Få overblik. Andre har ét stort mentalt arbejde foran sig. Det er en proces, du skal igennem for at lykkedes. En mental proces først og fremmest. Det tager tid at komme i dybden, og du har brug for de rigtige redskaber! Men én ting er sikkert.

 

 

 

Du skal beslutte, hvad du vil og hvorfor du vil det!

 

 

 

Din første konsultation:


Det handler om at finde ud af, hvad der bremser dig. Helt konkret. Både lavpraktrisk, men også hvilke mentale overbevisninger, der hindrer dig i at komme videre.

Sammen vurderer vi hvor du er, og hvad du er klar til. For tro mig, der er en grund til, at folk typisk indenfor max. 3 måneder har opgivet deres projekt! (For det første, fordi de tror, det er et projekt og ikke en varig ændring)

 

 

 

Investér i dig selv:


 

√  Indsigt og bevidsthed i mentale forhindringer

√  Rådgivning og coaching

√  Forstå meget mere om kost, træning, detox, søvn og stress

√  Effektiv kropsbehandling mod cellulitis

√  Kropsbehandling til velvære og detox

 

 

Den bedste forudsætning for at lykkedes er…

…at du vil det!

 


 

Start processen nu!