Føler du dig ramt?


  • Mangler mening med livet
  • Sidder fast i livet
  • Dårligt selvværd
  • Deprimeret
  • Stress
  • Angst
  • Uro

 

Du har brug for at forstå og give slip på traumer, chok, følelser og negative oplevelser, som du har taget med dig gennem livet. De påvirker din krop og dit sind mere end du tror. Tankefeltterapi eller samtaleterapi hjælper dig videre ♥

 


Behandlingen hjælper dig til:


√ at forstå hvad dine symptomer skyldes

√ at forløse de følelser, der hænger sammen med oplevelsen

√ at give slip på det, der ikke gavner dig

√ at forløse årsagen bag dine udfordringer

 

Zazia har hjulpet mig til at finde ind til de dybereliggende problemstillinger, der har været med til at fastholde mig i en uafklaret sorg/stress situation. Ved hjælp af tankefeltterapi har hun givet mig mod til at åbne op for, hvorfor jeg reagerer som jeg gør, og hvordan jeg kan ændre nogle af mine adfærdsmønstre.

” 

 

Hvad er tankefeltterapi og hvordan foregår det?


Tankefeltterapi / TFT er en kombination af akupressur og psykologisk samtaleterapi. Under samtalen arbejdes der på en blid og rolig måde med de ubehagelige og måske ubevidste oplevelser, som sidder i din krop.

 

Først har vi en samtale om dine udfordringer. Derefter påbegyndes selve behandlingen med akupressur. Du sidder afslappet i en stol med lukkede øjne under hele akupressurbehandlingen. Mens du behandles, spørges der dybere ind i situationen gennem særlige spørgeteknikker. Du bliver guidet igennem alle de følelser og oplevelser, der kommer frem, indtil du er færdigbehandlet.

 

Du vil føle en lethed i krop og sind efter behandlingen, selvom det undervejs kan være intenst følelsesmæssigt og du er formentlig også træt bagefter. Det er individuelt hvor mange behandlinger, der er brug for. Typisk vil den første behandling give dig en langt større bevidsthed omkring din situation og dermed ro i forhold til at komme videre.

 

OBS: Du kan vælge at modtage behandlingen udelukkende bestående af samtaleterapi uden selve akupressurdelen. Det er helt op til dig. 

 

 

Fakta om tankefeltterapi og akupressur:


Tankefeltterapi/TFT blev udviklet i 1980 af psykolog Roger Callahan. Metoden bygger på viden om energibaner, nervesystemet og hjernen. Roger Callahans elev Gary Craig videreudviklede metoden til Emotionel Friheds Teknik/EFT. Terapiformen er oprindelig udviklet til at blive brugt i psykologpraksis, men idag er der også certificerede TFT/EFT – behandlere, som jeg er.

 

Akupressur er behandling efter de samme principper som ved akupunktur, bare uden nåle og med forsigtige bank på bestemte punkter. Der er ialt 365 akupunkturpunkter på kroppen, som er placeret på din krops meridianbaner.

 

Meridianbaner er energibaner. Du har 26 baner i hele kroppen, hvor energien skal bevæge sig frit. Hver meridian har et kropsområde, den hører til. Når energien i et bestemt område forbedres, styrkes de muskler, sanser og organer, der hører til området.

 

Når man stimulerer akupunkturpunkter frigives endorfiner i kroppen, som er kroppens egne morfinlignende stoffer. Disse punkter behandles for at regulere energistrømmen i meridianerne. Man kan med særligt måleudstyr måle, at punkterne har en anden elektrisk modstand end resten af huden. Behandling af punkterne i meridianbanerne er hovedsageligt kendt fra Kinesisk Medicin, som går mere end 2500 år tilbage.

 

Læs mere om tankefeltterapi her


Ca. 2 timer:
800 kr.