Take it to next level!


  • Træt af, at du ikke føler dig set eller hørt af sundhedssystemet?
  • Træt af at være et nummer i køen i et venteværelse?
  • Træt af få behandling, der føles som samlebånd?
  • Træt af smerter, stress, ekstra kilo?
  • Træt af sidde fast?

 

Kunne det ikke være befriende, at modtage grundig behandling af både dit symptom og en grundig forståelse for symptomet? Med tid til at få kigget på dig og ikke kun dit symptom. Hvor alt, som er relevant for dig, er vigtigt for din behandling. Forestil dig professionel behandling hos en autoriseret sundhedsfaglig, som rent faktisk lytter til dig og ser dig

Uanset om du har smerter, skader eller en usund livsstil fysisk og mentalt, så er der hjælp at hente ét samlet sted. Jeg har selv været dér – det er ikke ét sted, man har lyst til at slå lejr! Men samtidig er det svært at komme videre. Dit liv er for kort til unødvendig smerte, stress og følelsen af at være utilstrækkelig.

Foruden fysisk lindring, vil du også opleve en kæmpe selvindsigt. Du lærer, at koblingen mellem det fysiske og det mentale altid er voldsom relevant. Altid! Du får lavpraktiske værktøjer til, hvordan du lærer at respektere din krop & dit sind. Mit koncept er til dig, der ikke gider mainstream kassetænkning. Til dig, som ønsker at passe på DIG ♥

 

 

Vidste du, at du er gennemsnittet

af de 5 mennesker, du bruger mest tid på…..

….. lær meget mere om dig selv her.

 

 

“Only dead fish follow the stream”


Mit navn er Zazia Riis, og jeg er er aut. fysioterapeut & cert. Tankefeltterapeut. Jeg er i min tilgang både konventionel men også komplementær behandler, ganske enkelt fordi jeg ikke kan leve med at symptombehandle. Jeg lever af at hjælpe mennesker med at få det bedre! Du er landet her, fordi du tager dig selv alvorligt! Jeg hjælper dig med dine symptomer og med at forstå sammenhængene – mentalt og fysiologisk. Jeg hjælper dig med at genfinde din frihed fra de overbevisninger, der holder dig fast.

 

 

Fys.& Terapi indehaver

 

 

 

De tilpasninger, jeg har gjort i mit eget liv, er netop dét, jeg arbejder med til daglig. Både hér på klinikken og i mit motionscenter Fys. & Fitness i Ringkøbing. Et anderledes træningsted, hvor hovedformålet er at skabe god energi, som alle skal føle sig tilpas i.

Min interesse for kroppens tilstand gennem viden om ernæring, søvn, fysiologi, fysisk aktivitet, stress osv. er i dén grad mit faglige og personlige fundament. Iøvrigt elsker jeg altså kage uden dårlig samvittighed! Jeg arbejder med begrebet sundhed, på en langt dybere og bredere måde end blot fokus på løbeture og gulerødder!

 Læs her, hvad de andre kunder siger. 

 

 

Hvem er hun?


 Jeg ser mennesker og mærker med det samme, hvis noget kradser under overfladen. Det er en naturlig del af mit virke, at rumme og rådgive i livets udfordringer. Mange kender mig som hende med fuld fart på, men jeg er også big time fan af yoga og pauser alene.
 
 

 

grundig fysioterapi

 

Fødselsattesten siger årgang 1981 fra Vestkysten med begge ben på jorden. Tilpas lykkelig gift 😀  Vi har 3 helt særlige (og indimellem helt almindelige umulige) børn, som har behov for at blive passet lidt ekstra på. Vi har derfor valgt at prioritere vores tid meget præcist.

Jeg er forlængst stoppet med at følge strømmen.

Det kan i dén grad anbefales!

fysioterapeut cupping zazia

 

 

Stå ved dig selv

 

 

 

CV:


2005: Designteknolog

2006/09: Bang & Olufsen

2013: Bachelor i fysioterapi

2014: Åbner Fys. & Fitness

2015: Kraniosakralterapi

2015/16: Medejer klinik

2016: Skulderkursus

2016: Certificeret Tankefeltterapeut

2017: Åbner Fys. & Terapi

2017: Ceritificeret Cuppingterapeut

2019: Reiki

Kom med i min Facebookgruppe,
med fokus på sundhed i alle afskygninger!