Take it to the next level!


  • Træt af få behandling, der føles som samlebånd?
  • Træt af ikke at blive set eller hørt?
  • Træt af at være et nummer i køen i et venteværelse?
  • Træt af smerter, stress, ekstra kilo?
  • Træt af at være træt, fastlåst og opgivende?

 

Kunne det ikke være befriende, at modtage grundig behandling af både dit symptom og en grundig forståelse for symptomet? Med tid til at få kigget på dig og ikke kun dit symptom. Hvor alt, som er relevant for dig, er vigtigt for din behandling. Forestil dig professionel behandling hos en autoriseret sundhedsfaglig, som rent faktisk lytter til dig og ser dig

 

Uanset om du har smerter, skader eller en usund livsstil fysisk og mentalt, så er der hjælp at hente ét samlet sted. Jeg har selv været dér – det er ikke ét sted, man har lyst til at slå lejr! Men samtidig er det svært at komme videre. Dit liv er for kort til unødvendig smerte, stress og følelsen af at være utilstrækkelig.

 

Foruden fysisk lindring, vil du også opleve en kæmpe selvindsigt. Du lærer, at koblingen mellem det fysiske og det mentale altid er voldsom relevant. Altid! Du får lavpraktiske værktøjer til, hvordan du lærer at respektere din krop & dit sind.

 

 


 

 

Vidste du, at du er gennemsnittet

af de 5 mennesker, du bruger mest tid på…..

 

….. lær meget mere om dig selv her.

 

 

 

Kvinden bag


Mit navn er Zazia Riis, og jeg er er aut. fysioterapeut. Jeg lever af hjælpe mennesker med at få det bedre! Du er landet her, fordi du tager dig selv alvorligt! Jeg hjælper dig med dine fysiske symptomer og med at forstå sammenhængene. Jeg hjælper dig med at genfinde din frihed fra de overbevisninger, der holder dig fast.

 

De tilpasninger, jeg gjort i mit eget liv, er netop dét, jeg arbejder med til daglig. Både hér på klinikken og i mit motionscenter Fys. & Fitness i Ringkøbing. Et anderledes træningsted, hvor hovedformålet er at skabe god energi, som alle føler sig tilpas i. Mit koncept er til dig, der ikke gider mainstream kassetænkning. Til dig, som ønsker at tage dig selv seriøst ♥

 

Interessen for kroppens tilstand gennem viden om ernæring, søvn, fysiologi, fysisk aktivitet, stress osv. er i dén grad mit faglige og personlige fundament. Iøvrigt elsker jeg altså kage uden dårlig samvittighed! Jeg arbejder med begrebet sundhed, på en langt dybere og bredere måde end blot fokus på løbeture og gulerødder!

 

 

grundig fysioterapi

 

 Læs her, hvad de andre kunder siger om mig. 

 

 

 

Hvem er hun?


 Jeg ser mennesker og mærker med det samme, hvis noget kradser under overfladen. Det er en naturlig del af mit virke, at rumme og rådgive i livets udfordringer. Mange kender mig som hende med fuld fart på, men jeg er også big time fan af yoga og pauser alene.

 

Holistisk fysioterapi

 

Fødselsattesten siger årgang 1981 fra Vestkysten med begge ben på jorden. Tilpas lykkelig gift 😀  Vi har 3 helt særlige (og indimellem helt almindelige umulige) børn, som har behov for at blive passet lidt ekstra på. Vi har derfor valgt at prioritere vores tid meget præcist.

 

Fun fact: Da jeg er udstyret med et sanseapparat af kaliber, har jeg en lugtesans som en anden politihund 😉

 

 

Jeg er forlængst stoppet med at følge strømmen.

Det kan i dén grad anbefales!

 

fysioterapeut cupping zazia

 

 

 

CV:


2005: Designteknolog

2006/09: Bang & Olufsen

2013: Bachelor i fysioterapi

2014: Åbner Fys. & Fitness

2015: Kraniosakralterapi

2015/16: Medejer klinik

2016: Skulderkursus

2016: Tankefeltterapeut

2017: Åbner Fys. & Terapi

2017: Cuppingkursus

 


 

Gør som 1000 andre...
Kom med i min Facebookgruppe,
med fokus på sundhed i alle afskygninger!